TROUWEN

Botox voor het trouwen


Trouwen is een van de mooiste gebeurtenissen van je leven.
Het plannen van je eigen trouwdag is uiteraard zeer spannend, waarbij er veel op je af komt. Ook moet je veel zaken rondom de trouwdag vroeg van te voren regelen, wat voor veel stress kan zorgen.
Sommige pasgetrouwden kijken terug op hun trouw foto’s en zien dat ze door te weinig slaap vooraf en zorgen, toch meer rimpels hadden op hun belangrijkste dag van hun leven. Ook zagen ze er niet uitgerust uit.

Gelukkig is dit te voorkomen door met Botox te behandelen, op een zeer natuurlijke manier!

Afgelopen jaren zien wij een stijging in het aantal aanvragen voor botox behandelingen bij bruid en bruidegom. Ze willen er fris uitzien, op de belangrijkste dag van hun leven.
Dokter Just Hofmans, begrijpt dit.

Tegenwoordig is het verstandig gebruiken van Botox, meer geaccepteerd.
Dokter Hofmans heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in het behandelen met Botox. Hij heeft veel ervaring met het behandelen van bruid en bruidegom, bruidsmeisjes, maar ook met bruidsmoeders, getuigen en ceremoniemeesters.
Hij zorg ervoor dat u op uw trouwdag geen vervelende fronsrimpel heeft, en dat u er uitgerust uitziet!
Maar wel met behoud van eigen expressie en eigen emotie.

Wanneer beginnen?

Dokter Just Hofmans adviseert om vroeg te starten met de botox behandeling, ongeveer 6 maanden van tevoren. Hierdoor weten we zeker dat u er perfect uitziet! Fris, maar ook je eigen emoties moeten wel zichtbaar blijven! Subtiel, zodat niemand het kan merken, maar je zelf een groot verschil ziet!
Kom 6 maanden van tevoren. Dan maken we een plan hoe je eruit wil zien op je trouwdag; waar je je aan stoort, en hoe we dit gaan aanpakken.
Dan kunnen we ook de specifieke dosering voor jou bepalen.
6 weken van te voren plannen we de behandeling in, de botox heeft hierna 2 weken de tijd nodig om optimaal te werken. Na 2 weken kom je op controle en kunnen we zo nodig nog aanvullend behandelen (hierna krijgt de botox weer 2 weken de tijd om tot het perfecte optimale resultaat te komen).
Nu zie je er perfect uit voor de trouwdag!

Emotie is belangrijk!

Dokter Hofmans zal nooit een ‘bevroren gezicht ‘creëren. Aangezien je trouwdag de mooiste dag is, moet je wel je eigen emotie te zien blijven.
De bedoeling is dat mensen zeggen; wat zie je er uitgerust uit! Welke crème gebruik je? (in tegenstelling tot : heb je botox gebruikt?)

Kom op controle!

Wij weten dat een bruiloft organiseren erg veel tijd kost; maar bij een botox behandeling horen controles.
Het gaat over je gezicht en expressie, en daar moet je voorzichtig mee omgaan.
Dokter Just Hofmans is erg voorzichtig met je, en streeft naar perfectie, en dat kan alleen met controles.
Vaak krijgen we bruiden, die ergens anders, na een behandeling, geen controles gehad hebben, en zien we dat er toch verschil in het gezicht zit. Gelukkig kunnen we dit vrij eenvoudig corrigeren!
Als het echt onmogelijk is om op controle te komen; dan zoeken we een oplossing.
Wij gaan voor een langdurige relatie, en dat zul je merken!


 
Ja, ik wil een afspraak maken!