FRONSRIMPEL

WEG
MET DIE
BOZE FRONS?

Als je fronst, trek je de wenkbrauwen naar elkaar toe en een beetje naar beneden.

Vaak wel tientallen keren per dag. Het gevolg is dat er meerdere verticale rimpels tussen je wenkbrauwen ontstaan. Soms kun je hierdoor een boze uitstraling krijgen.


ZONDER
FRONSRIMPELS
OOG JE OPEN
EN FRIS

Met botox kunnen we eenvoudig je fronsrimpel behandelen. Het is een van de meest toegepaste behandelingen.

Een fronsrimpel ontstaat doordat de spiertjes tussen de wenkbrauwen te actief zijn. En daar heeft de een nu eenmaal meer last van dan de ander. Een behandeling met botox zorgt dat de wenkbrauw iets omhoog komt en het voorkomt dat de fronslijntjes dieper worden. Je blik oogt meer open en fris. Als je fronsrimpel zo diep is dat hij met botox niet helemaal verdwijnt, kunnen wij met een filler de rimpel opvullen.


NA
EEN PAAR DAGEN
ZIE JE AL
RESULTAAT

Een behandeling duurt gemiddeld tussen de 15 minuten en een half uur. Het resultaat kun je doorgaans al na een paar dagen zien en is optimaal na ongeveer 2 weken.

Het effect houdt gemiddeld 3 maanden aan. Daarna kun je de behandeling herhalen. Naarmate de botox vaker wordt ingebracht blijft het effect ook langer merkbaar. Lees meer over de aanpak in 3 stappen van Hofmans Cosmetics.

WAT HOUDT
DE
BEHANDELING
IN?

De behandeling van een fronsrimpel start altijd met het maken van enkele foto’s. Zo kunnen we na afloop goed zien wat het resultaat is.

We bespreken met u de, door u ingevulde, medische vragenlijst. De arts tekent de injectiepunten zorgvuldig af op uw gezicht. Vervolgens injecteert de arts met botox . Wij behandelen met de laagst mogelijke hoeveelheid botox om een natuurlijk resultaat te krijgen. Het inspuiten van de vloeistof gebeurt met een heel dun naaldje. De injecties voelen slechts licht prikkelend aan. Na de ingreep kun je direct weer aan de slag en goed voor de dag komen. 2 weken na de behandeling kom je op controle en bespreken we het resultaat.

 
Ja, ik wil een afspraak maken!