Goed eruit zien, je goed voelen


Zeggen mensen tegen jou ook zo vaak “Kijk niet zo boos?” Vervelend hè! Fronsrimpels kunnen zorgen dat het lijkt alsof je boos kijkt, terwijl je dat helemaal niet bent.

Iedereen die ouder wordt, krijgt rimpels. Maar je wil natuurlijk voorkomen dat je er daardoor moe en afgetobd uitziet. Ook al heb je een druk leven, je mag best wat tijd aan jezelf besteden. Hofmans Cosmetics kan door verschillende behandelingen de lijntjes in je gezicht verzachten, zodat je er weer fris en ontspannen uit ziet. En dat met een heel kleine ingreep.

Veel mensen denken dat je al rimpels moet hebben om met botox te beginnen. Maar als je op tijd start, voorkom je ze juist. Zodat je niet meer bang hoeft te zijn om ouder te lijken.

Twijfel je? Je kunt natuurlijk altijd een keer vrijblijvend op gesprek komen. Neem gezellig een vriendin mee!

Verschillende mogelijkheden voor een mooi en fris gezicht

De behandeling van fronsrimpels is maar een van de vele mogelijkheden om jou er mooi en fris uit te laten zien.

Hieronder lees je in het kort over de verschillende mogelijkheden.

- Geen fronsen meer -

Krijg jij in de zomer ook zo’n rare witte streep in je fronsrimpel? Wil je daar vanaf? Met een botoxbehandeling ontspannen de fronsspieren, waardoor de wenkbrauw iets omhoog komt.

Zo verdwijnt je frons en zie je er weer vriendelijk uit.

>> lees meer over deze behandeling

- Kraaienpootjes maken je vrolijk -

Kraaienpootjes geven u soms een vriendelijke uitstraling, maar maken u vaak ouder dan u bent. In 20 minuten kunnen we uw kraaienpootjes behandelen, zodat u er weer een stuk jeugdiger uitziet.

>> lees meer over deze behandeling

- Een glad en uitgerust voorhoofd -

Naarmate de jaren verstrijken, krijgt iedereen rimpels in het voorhoofd. Soms kunt u er moe uitzien. Een behandeling met botox zorgt dat de spieren ontspannen, de huid gladder wordt en de rimpel verdwijnt. U ziet er weer uitgerust uit, op een natuurlijke manier.

>> lees meer over deze behandeling

- Subtiel je lippen mooier maken -

Je mond is een belangrijke blikvanger. Met fillers kunnen we je lippen op een natuurlijke manier voller maken en subtiel je lipcontour verbeteren. Zonder dat iemand ziet dat je iets aan je lippen hebt gedaan.

>> lees meer over deze behandeling

- Neus-lippenplooi -

Als u ouder wordt, worden de lijnen tussen uw neus en mondhoeken dieper. Hierdoor kunt u er zorgelijk uitzien. Met een tijdelijke filler kunnen we dit probleem goed verhelpen. Uw gezicht krijgt zijn oorspronkelijke, natuurlijke contouren weer terug.

>> lees meer over deze behandeling

- Bovenlip-lijntjes -

Bij het ouder worden, verliezen de lippen volume en kunnen er ’lipsticklijntjes of rokerslijntjes’ ontstaan. Dit komt doordat de huid langzaam haar flexibiliteit verliest in combinatie met het bewegen van de bovenlip. De flexibiliteit en stevigheid van je lippen kunnen wij goed herstellen met een Juvederm filler.

>> lees meer over deze behandeling

- Minder last van migraine -

Veel vrouwen hebben regelmatig last van migraine of spanningshoofdpijn. Dat kan je leven behoorlijk beheersen. Doordat botox de spier verslapt, kan het effectief zijn om spanningshoofdpijn te behandelen. Bij veel mensen zorgt het voor een aanzienlijke verlichting van de klachten.

>> lees meer over deze behandeling

- Voorkom overmatig transpireren -

Overmatig zweten is ontzettend vervelend. Sommige mensen zweten zo erg dat ze hier psychisch onder lijden. Botox biedt uitkomst. Het blokkeert op zenuwniveau de zweetklieren die direct op de huid eindigen en verantwoordelijk zijn voor het meeste zweet.

Je merkt al na 1 à 2 dagen resultaat en na 2 weken is het zweten helemaal gestopt.

>> lees meer over deze behandeling

Wat is botuline toxine en wat zijn fillers?

Botox is wereldwijd de bekendste en meest gebruikte van alle injectables. We gebruiken botox voor dynamische rimpels, zoals fronsrimpels. De vloeistof vermindert de activiteit van de spier en zorgt er zo voor dat lijntjes verdwijnen. Ook is botox goed toe te passen bij overmatig zweten.

Een filler is een vulmiddel dat we gebruiken om statische rimpels te behandelen. Deze rimpels zijn altijd zichtbaar en niet aan spieractiviteit gebonden. Bijvoorbeeld de neus-lippenplooi. Een filler zorgt voor meer volume en geeft de huid zijn stevigheid terug.

NATUURLIJK MOOI ZIJN!


Hofmans Cosmetics voor een natuurlijk resultaat!


BEL ONS: +31 (70) 890 00 08

 
Ja, ik wil een afspraak maken!