VEILIG

NATUURLIJK

PERSOONLIJK

Kliniek voor een natuurlijk resultaat


Hofmans Cosmetics is een cosmetische kliniek in Voorburg. Wij zijn een kleinschalige kliniek met een persoonlijke aanpak. Uw natuurlijke schoonheid benadrukken, dat is ons doel. We houden niet van te strak of te vol. Onze behandelingen hebben een verfrissend effect, waarbij het karakter van uw gezicht en natuurlijke uitstraling vooropstaan. U ziet er fris en uitgerust uit met een natuurlijke look!
In onze kliniek gebruiken we alleen afbreekbare injectables, die gebaseerd zijn op lichaamseigen of natuurlijke stoffen. Bovendien kiezen wij voor producten die al geruime tijd op de markt zijn en waarvan de veiligheid op lange termijn is bewezen.

Dokter Just Hofmans

Drs. Just Hofmans is de oprichter van Hofmans Cosmetics. Hij heeft al ruim 11 jaar ervaring in de geneeskunde. Zowel in de chirurgie als huisartsgeneeskunde. Hem fascineert het onmiddellijk zichtbare resultaat van medische esthetische behandelingen enorm. Daarbij staat voor hem voorop dat de behandelingen veilig zijn en een natuurlijk resultaat geven, passend bij uw karakter en uitstraling.
Na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Maastricht (2000) heeft Just Hofmans de opleiding huisartsgeneeskunde gedaan aan de universiteit van Leiden. In 2005 is hij gestart met zijn eigen huisartspraktijk. Hij is hiernaast opgeleid en gespecialiseerd in behandelingen met injectables.
Just Hofmans is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, waar hij tevens lid is van de commissie Kwaliteit. Ook is hij lid van The American Academy of Aesthetic Medicine.
BIG registratienummer Just Hofmans: 19054196201 AGB-code: 010-24033

Moderne vestiging in Voorburg

Wij zijn gevestigd in het Active Health Center Leidschenveen en in een modern pand aan de Savallelaan in Voorburg. Daar hebben we alle medische faciliteiten tot onze beschikking.
In het gebouw werken diverse medisch specialisten.
In een rustige omgeving kunt u bij ons terecht voor een advies op maat hoe wij uw rimpels geheel of gedeeltelijk kunnen laten verdwijnen.
Met als resultaat dat u er jeugdiger en frisser gaat uitzien.
Dat u een natuurlijke uitstraling blijft houden, vinden wij heel belangrijk.

Natuurlijk resultaat!

Just Hofmans

Cosmetisch huisarts


Just Hofmans heeft al 11 jaar zijn eigen huisartspraktijk. Daarnaast is hij ook cosmetisch arts.

Veel mensen kwamen bij hem als huisarts met de vraag waar ze het beste cosmetische behandelingen konden doen. Iedereen op internet vertelde de beste kliniek of arts te zijn, en mensen konden geen wijs meer uit het aanbod. Ook werden en veel vragen gesteld over de prijzen, die sommige kliniek vroegen.

Dit heeft dokter hofmans doen besluiten om zelf opleidingen te gaan volgen, zodat hij zeker wist dat hij met de beste botox en filler kon werken en de beste behandeling kon geven tegen een goede en eerlijke prijs!

Heb je vragen over een behandeling of de producten waarmee wij werken? Bel ons dan! We beantwoorden graag al je vragen.

Eliane

Gastvrouw

070-890 00 08


Bij binnenkomst bij Hofmans Cosmetics word je ontvangen door onze gastvrouw. Zij begeleidt je naar je consult of afspraak en zorgt er voor dat je je direct bij ons thuis voelt.

Wil je meer informatie over onze behandelingen of wil je een afspraak maken voor een behandeling bij Hofmans Cosmetics? Dan kan je via de mail of telefonisch contact met ons opnemen.
 
Ja, ik wil een afspraak maken!