KRAAIENPOOTJES

KRAAIENPOOTJES
MAKEN
JE VROLIJK

Kraaienpootjes kunnen weliswaar een vrolijke uitstraling geven, toch kunnen ze je storen en een indruk geven dat je er vermoeid uit ziet of ouder lijkt dan dat je daadwerkelijk bent. Daarom is het voor veel mensen een uitkomst dat wij deze kraaienpootjes behandelen zodat je er weer jeugdig en fris uitziet.


KRAAIENPOOTJES
ONTSTAAN
DOOR HET
LACHEN

Kraaienpootjes zijn de rimpels aan weerszijden van de ogen. Kraaienpootjes nemen toe bij een overactiviteit van de oogkringspier. De oogkringspier is verbonden met de huid rondom de ogen. Wanneer deze spier samentrekt plooit de huid en ontstaan er rimpels. Deze kraaienpootjes verschijnen bijvoorbeeld bij het lachen en het toeknijpen van de ogen. Een behandeling met Botuline Toxine verslapt de spieren, zodat je jouw kraaienpootjes kwijt bent.


NA
EEN PAAR DAGEN
ZIE JE AL
RESULTAAT!

Een behandeling duurt gemiddeld tussen de 15 minuten en een half uur. Het resultaat kun je doorgaans al na een paar dagen zien en is optimaal na ongeveer 2 weken. Het effect houdt gemiddeld 3 maanden aan. Daarna kun je de behandeling herhalen. Naarmate de Botuline Toxine vaker wordt ingebracht blijft het effect ook langer merkbaar.Lees meer over de aanpak in 3 stappen van Hofmans Cosmetics.

WAT
HOUDT
DE BEHANDELING
IN?

De behandeling van kraaienpootjes start altijd met het maken van enkele foto’s. Zo kunnen we na afloop goed zien wat het resultaat is. We bespreken met u de, door u ingevulde, medische vragenlijst. De arts tekent de injectiepunten zorgvuldig af op uw gezicht. Vervolgens injecteert de arts met Botuline Toxine. Wij behandelen met de laagst mogelijke hoeveelheid om een natuurlijk resultaat te krijgen. Het inspuiten van de vloeistof gebeurt met een heel dun naaldje. De injecties voelen slechts licht prikkelend aan. Na de ingreep kun je direct weer aan de slag en goed voor de dag komen. 2 weken na de behandeling kom je op controle en bespreken we het resultaat.

 
Ja, ik wil een afspraak maken!