RIMPELS VOORHOOFD

EEN GLAD
GEZICHT
ZONDER RIMPELS?

Op het voorhoofd heeft iedereen rimpels: horizontale lijnen door het bewegen van de voorhoofdsspier en door veroudering. Iedereen krijgt ze, maar je kunt er iets aan doen.

Met een botoxbehandeling worden de rimpels op uw voorhoofd minder zichtbaar. Het resultaat is een jonge en frisse uitstraling.


RIMPELS
IN HET VOORHOOFD
ONTSTAAN DOOR VEROUDERING

Voorhoofdsrimpels zijn het gevolg van het natuurlijk verouderingsproces. Al vanaf ons 25ste levensjaar maken we minder onderhuids bindweefsel aan en verliest onze huid zijn elasticiteit.

Daarnaast speelt ook onze gezichtsexpressie een rol. We lachen, fronzen, kijken verbaasd. En al die samentrekkingen zorgen ervoor dat rimpels verschijnen. Gelukkig biedt een behandeling met botox uitkomst. De ingreep zorgt ervoor dat de spieren in het voorhoofd ontspannen, rimpels minder zichtbaar worden of zelfs helemaal verdwijnen.


NA
EEN PAAR DAGEN
ZIE JE AL
RESULTAAT

Een behandeling duurt gemiddeld tussen de 15 minuten en een half uur. Het resultaat kun je doorgaans al na een paar dagen zien en is optimaal na ongeveer 2 weken.

Het effect houdt gemiddeld 3 maanden aan. Daarna kun je de behandeling herhalen. Naarmate de botox vaker wordt ingebracht blijft het effect ook langer merkbaar.
Lees meer over de aanpak in 3 stappen van Hofmans Cosmetics.

WAT HOUDT
DE
BEHANDELING
IN?

De behandeling van voorhoofdsrimpels start altijd met het maken van enkele foto’s. Zo kunnen we na afloop goed zien wat het resultaat is.

We bespreken met u de, door u ingevulde, medische vragenlijst. De arts tekent de injectiepunten zorgvuldig af op uw gezicht. Vervolgens injecteert de arts de rimpel met botox. Wij behandelen met de laagst mogelijke hoeveelheid botox om een natuurlijk resultaat te krijgen. Het inspuiten van de vloeistoffen gebeurt met een heel dun naaldje. De injecties voelen slechts licht prikkelend aan. Na de ingreep kun je direct weer aan de slag en voor de dag komen. 2 weken na de behandeling kom je op controle en bespreken we het resultaat.

 
Ja, ik wil een afspraak maken!