DE RESULTATEN


VOOR EN NA FOTO'S BOTOX EN FILLER BEHANDELINGEN

Op de foto's hieronder ziet u de resultaten van diverse behandelingen met Botox.

.

Beweeg de cursor van links naar rechts

 

Botox behandeling

De Botox behandeling werkt effectief tegen verschillende lichamelijke ongemakken. Denk hierbij aan rimpels, overmatig zweten en migraine.

Voorafgaand aan de Botox behandeling worden al uw wensen aandachtig besproken en geanalyseerd. Op basis van deze analyse wordt vervolgens een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dankzij dit persoonlijke behandelplan bent u verzekerd van het resultaat dat u verdient!

Botox is een volkomen veilig middel dat met behulp van zeer fijne naaldjes nauwkeurig in spieren in het gezicht wordt gespoten en deze tijdelijk ontspant. Per behandeling worden er zeer kleine hoeveelheden direct in de spier gespoten.

De behandeling is nagenoeg pijnloos. Na de behandeling die ongeveer 20 minuten duurt, kanmen direct naar huis.

Het resultaat van uw Botox behandeling

Het resultaat van de behandeling is al na twee weken te zien. Het effect houdt circa 3 maanden aan en de behandeling kan hierna zonder problemen herhaald worden. Botox blijft bij herhaling meestal langer effectief.

Op de foto's hieronder ziet u de resultaten van diverse behandelingen met fillers.

.

Beweeg de cursor van links naar rechts

 

WAT IS JUVEDERM?

Bij Hofmans Cosmetics gebruiken we alleen veilige producten. Daarom maken we gebruik van Juvederm.

Juvederm is een van de bekendste en veiligste rimpelvullers die er is wereldwijd. Juvederm heeft een zachte samenstelling en geeft een langdurige en natuurlijk resultaat.
Het is een hyaluronzuur wat uitermate geschikt is om rimpels op te vullen en volume te herstellen.
Daarnaast wordt Juvederm gebruikt om lippen op te vullen. Het hyaluronzuur heeft een belangrijk voordeel ten opzichte van andere fillers of injectables.
Door de bijzondere samenstelling zal het lichaam Juvederm minder snel afbreken en houdt het resultaat langer aan.
Dus wilt u minder rimpels of vollere lippen, dan is Juvederm een fantastische oplossing!

Wat houdt de behandeling met Juvederm in?

Met een heel dunne naald spuit de cosmetisch arts de vloeistof onder de huid. Dankzij het verdovende middel in de vloeistof zult u hiervan nauwelijks hinder ondervinden.
De ingreep is eenvoudig en neemt afhankelijk van de te behandelen zone maximaal 30 minuten in beslag. Na afloop kunt u direct uw bezigheden weer hervatten.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Het resultaat van de behandeling met Juvederm is direct zichtbaar en houdt 6 tot 18 maanden aan, afhankelijk van de variant die gebruikt wordt. De huid zal gladder geworden, rimpels zullen verminderen of verdwijnen en het volume in het gezicht of lippen zal toenemen.
Na de behandeling kunt u wat last hebben van lichte zwellingen. Dit neemt geleidelijk af en is na 1 tot 2 dagen verdwenen.
Naar wens kan de behandeling zo vaak herhaald worden als u dat wilt. De meeste cliënten komen elk jaar terug voor een nabehandeling om het gewenste resultaat te behouden. Dit varieert per variant.

Varianten Juvederm

Afhankelijk van de soort rimpel kent Juvederm verschillende varianten. Het maakt Juvederm tot een veelzijdige filler die voor veel toepassingen gebruikt kan worden.
 
Ja, ik wil een afspraak maken!